Arbejdsglæde i Børnehøjde

 

I IQ nordic har vi også fokus på børnenes dagligdag i skole og daginstitution. Vi tilbyder fagligt fordybende workshops indenfor bla. ængstelse blandt børn, arbejdet med børnenes trivsel samt mere praktiske temaer som bevægelse og social udvikling.

Vores fysiske produkter er udviklet med fokus på, at børnene skal have en anderledes oplevelse med måden at lære på, og samtidigt opleve dem ud fra fysiske perspektiver hvor skærmen er gemt væk for en stund.

 

Fokus på læring, bevægelse og sociale kompetencer

 

Børn og deres voksne

Redskaberne er lavet til brug blandt børn – men det er de voksne der skal vise dem vejen. Derfor er et af nøgleordene “tilgængelighed” når vi designer alt fra selve produktet til embalagen og opbevaringen.

Læring i alle aldre

Vores redskaber henvender sig til børn i alle aldre. Nogle af dem bliver endda brugt blandt både voksne og ældre mennesker – vi lærer jo hele livet!

Bevægelse og læring

Eksekutive funktioner

Gennem hele livet skal vores kognitive færdigheder trænes. I IQ nordic har vi et bredt fokus på fysiske redskaber som danner rammen for, at man både kan træne fysiske og kognitive funktioner.

Motorisk og kognitiv stimulans

Vores materialer lægger i stor grad op til såvel fin- som grovmotorisk stimulans. Læringen sker gennem fysiske materialer med stor mangfoldighed og bredde hvor udfoldelsen ofte er uendelig.

Hårup Bygade 21A    DK8600 Silkeborg

kontakt@iqnordic.com

iqnordic.com