Hvem er vi

Når vi udvælger vores produkter lægger vi stor vægt på om vi kan stå inde for produkterne. Derfor har vi stor fokus på at vores produkter at de er uden parabener, kemi og allergifremkaldende stoffer som kan være til skade for børn og voksne.

Vi har et MOTTO – As green as possible

Skift sprog

Cookie- og privatlivspolitik

1. Information om website ejer
IQnordic ApS
ATT: IQnordic.com
Erhvervsvej 2c
8653 Them
Danmark

2. Dette websted benytter cookies
En cookie er en lille tekst fil der gemmes lokalt. Der gemmes ingen personlige oplysninger i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

3. Vejledning til at slette eller blokere cookies
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-GB/internet-explorer/delete-manage-cookies
Firefox (blokér): https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Firefox (slet): https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Safari: http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471

4. Formål med cookies på dette websted:
Gemme dine indstillinger.
Analyse og statistik.
Målretning og annoncering.

5. Tredjepart med adgang til at sætte cookie
Dette websted benytter tredjepart cookie(s) fra:
Google Analytics

6. Personlig data
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Information
  • Ingen kategorier
Cookie- og privatlivspolitik - iqnordic.com